Hyra minigrävare Skåne

Hyra minigrävare Skåne 1 ton

Her kan dy hyra minigrävare i Skåne og få ett mångsidigt och optimalt verktyg som kan användas för ett hav av mångsidiga uppgifter antingen på företag eller hemma.

Minigrävare Skåne hos oss, kan användas för att gräva ut till terrasser, grunder eller uppfarter, men kan även användas till en rad andra saker. Det kan till exempel vara att ta bort stubbar, gräva ner stolpar eller liknande. Med en minigrävare kan du utföra annars tidskrävande och krävande uppgifter på mycket kortare tid.

Så om du funderar på att hyra en minigrävare Skåne , läs vidare här. Vi tar en titt på allt som är värt att veta för dig om du funderar på att hyra en minigrävare för dina projekt.

Vad är en minigrävare?

En minigrävare är den perfekta lösningen för mindre projekt där det finns behov av att gräva eller liknande. Om du till exempel behöver göra en schaktning eller flytta tunga material från en plats till en annan kan att hyra minigrävare Skåne vara det bästa alternativet.

Detta gör att arbetet utförs mer effektivt och på ett mycket enklare sätt än om du väljer att göra det för hand. Du behöver inte lägga mycket tid på att ordna allt det tunga arbetet själv.

Hur mycket kostar det att hyra en minigrävare Skåne?

Hyra av minigrävare pris varierar mycket då det beror på flera olika faktorer. Väljer du att hyra de minsta minigrävarna kostar det typiskt mellan 800 kronor och 2 500 kronor per. dag. Väljer du att hyra minigrävaren under en längre period kommer du ofta att kunna få ett bra erbjudande. Kontakt oss för att hyra minigrävare Skåne till en billig pris, med eller utan transport. 

Det typiska priset för att hyra en minigrävare är dock cirka 1 200 kr per dag. Det beror såklart på företaget i sig, leveransen, själva minigrävaren och om man vill ha några tillbehör till den osv.

Om tillbehör behövs så kostar det lite mer. Här tar många företag 100 kronor per. dag för detta. I vissa fall kan det lätt ingå i priset, samtidigt som det också kan kosta antingen mer eller mindre.

Vad kan en minigrävare i Skåne användas till?

Som tidigare nämnt är en minigrävare en flexibel maskin som kan användas för en lång rad praktiska uppgifter. Du kan bland annat använda en minigrävmaskin för följande projekt:

  • Att gräva ut till en terrass
  • Att gräva fram till en grund
  • Att gräva ut till en uppfart
  • Att lägga kakel
  • För att ta bort stubbar
  • Gräver ner stolpar
  • Och många andra uppgifter
 

Eftersom minigrävmaskiner kan utrustas med olika typer av tillbehör och utrustning gör det att du kan använda den till många uppgifter. De är också lätta att använda, vilket alltid är en fördel.

Även om en minigrävare ofta är av mindre storlek jämfört med stora grävmaskiner är de fortfarande ganska kraftfulla. Det gör att de kan hantera en mängd uppgifter och flytta relativt stora och tunga laster samt material.

Vilka är fördelarna med at hyra minigrävare Skåne ?

Som namnet antyder är en minigrävmaskin en mindre version av en stor grävmaskin. Och det finns många fördelar med detta.

Den här typen av maskiner kan lättare ta sig runt på olika byggarbetsplatser eller hemma. Detta är definitivt en fördel om utrymmet är trångt, så du måste köra runt försiktigt då du inte har så mycket utrymme att göra bra med.

Naturligtvis kan en minigrävare inte röra sig på lika tunga och stora material på en gång jämfört med en större grävmaskin. Men istället kan den lättare ta sig fram i olika hörn och skrymslen. Samtidigt är den också lättare att manövrera och hantera än andra typer av grävmaskiner.

Om du har en liten trädgård eller, om du ibland arbetar med trädgårdar eller med landskapsplanering, är det värt att överväga en minigrävare. Den tar inte mycket plats, så den är också lättare att förvara när den inte används.

En annan sak som är värd att nämna är att en minigrävare inte gräver lika djupt som till exempel en större maskin. I vissa fall kan det vara smart om man vill undvika att orsaka någon skada eller liknande.

Hur bred är en minigrävare som du kan hyra hos oss i Skåne?

Eftersom det finns ett hav av olika minigrävare finns det även minigrävmaskiner i olika storlekar och bredder. Många av de minsta minigrävarna är så små som 70 centimeter i bredd, så de kan lätt manövreras runt och komma in i olika hörn och krokar.

När du ska hitta en minigrävare är det extra viktigt att du tar en titt på storlek. Du bör vara säker på att minigrävaren kan stå på den plats där den ska användas. Dessutom är det värt att kontrollera om minigrävaren kan ta sig igenom en eventuell dörröppning eller en dörr.

Vad väger en minugrävare som du kan hyra hos oss?

Minigrävare finns i flera olika viktklasser. Du kan vanligtvis hitta minigrävare som väger mellan 500 kilo och upp till 8 ton. De vanligaste typerna av minigrävare väger vanligtvis mellan 1 ton och 5 ton, du kan hyra 1 tons minigrävare Skåne  hos oss.

Om du är osäker på hur stor minigrävmaskin du ska välja är det värt att fokusera på den faktiska arbetsvikten. Detta kommer inte att sluta med en minigrävare som är för tung, så det kommer att förstöra arbetsområdet.

Vilken minigrävare ska, jeg hyra?

Idag är det möjligt för alla privatpersoner att hyra en minigrävare.  Att hyra en 1 tons grävmaskin brukar vara det lättaste. Både vad som gäller tranport osv. 

Hyra minigrävare Skåne - 1 tons minigrävare uthyres

Uthyrning av 1 tons minigrävare Skåne för både privat och företag

Du kan hyra minigrävare här hos oss. Vi erbjuder uthyrning av minigrävmaskiner i olika storlekar till bra rimliga dagspriser. Har du ett större eller mindre projekt som kräver en mindre grävmaskin? Det kan vara allt från bygg- eller byggprojektet till ett litet trädgårdsprojekt hemma. 

Då har vi maskinen där! Våra minigrävmaskiner är kvalitetsmaskiner av märket DK TEC, som kan användas av både privatpersoner och företag. Alla kommer med både en 30 och 40 grävskopa samt en paneringsskyffel. Alla våra minigrävare körs på larvfötter, vilket gör dem extremt användbara även i den mest utmanande terrängen. Vi har flera olika storlekar, så det finns en minigrävmaskin för alla behov.

Om du håller på med rivning eller liknande uppgifter kan du även hyra en betonghammare till vår minigrävare här hos oss. Detta kommer utan tvekan att göra rivningsarbetet mycket lättare! 

Hyr en minigrävare av oss och få en maskin som är både flexibel, effektiv och inte minst extremt användbar på byggarbetsplatser och i trädgårdar med trånga ytor, trånga passager och mjuk terräng. Våra minigrävare kontrolleras och kontrolleras alltid av vår verkstad innan uthyrning, så du får en maskin som är redo att arbeta! Vi erbjuder även leverans av våra minigrävare om du behöver detta.

 Boka din nästa 1 tons minigrävare online! Vi erbjuder onlinebokning av våra hyrmaskiner så att du alltid enkelt och enkelt kan se vilka maskiner vi har hemma och reservera dem. Behöver du en maskin kan du boka den här på sajten, eller kontakta oss på telefon eller mail.

Spela video om Hyra minigrävare Skåne - 1 tons minigrävare uthyres

Vanliga frågor till Hyr Grävmaskin:

Allt efter vilken bil du har, så kan du köra grävmaskinen med B-körkort. När du planerer att hyra av oss och är osäkert på hur du kan transportere grävmaskinen, hjälper vi dig. 

Ja, vi är ett företag som är fullt försäkrade, om det händer något med maskinen medans ni använder det, så är det bara självrisken som ni behöver att betala och ekstra arbetstimmar, som vår personal lägger på att köra fram och tillbaka till värkstad osv. 

Ja, hos oss kan du hyra grävmaskin med förare till fast timepris från 750kr eksklusive moms. 

Maskinen på service

Hej, just nu är det inte möjligt att boka maskinen, den är på reparation och vi inväntar reservdelar.