Hyra minigrävare Kristianstad

Hyra minigrävare Kristianstad Hyr en billig grävmaskin idag

Hyr Minigrävare Kristianstad

En minigrävare i Kristianstad klarar det mesta du behöver för små och medelstora grävjobb. Den lämpar sig dock bäst för mindre utgrävningar och trånga utrymmen. Vi hyr ut minigrävare Kristianstad till fast låg pris.

Vill du ha ett pris för att hyra våra minigrävare eller en grävmaskin Kristianstad kan du enkelt skicka en förfrågan till oss!

Köpa eller hyra minigrävmaskin Kristianstad?

Exempel på arbeten där du behöver en minigrävare är dränering, schaktning av husgrund, konstruktion av sten- eller grusgångar etc. Hyr en minigrävare Kristianstad som du enkelt kan hyra av oss. Om du har några specifika önskemål och krav på en minigrävare Kristianstad kan du höra oss om vi har precis det du behöver för ditt byggprojekt.

Om du ska köpa eller hyra en minigrävare eller grävmaskin Kristianstad beror på hur mycket arbete du har att göra och om du behöver en minigrävare regelbundet. Som vi ser det finns det olika fördelar med att både köpa och hyra minigrävare Kristianstad.

Hyra minigrävare Kristianstad Hyr en billig grävmaskin idag

Vilken storlek på minigrävare Kristianstad ska jag hyra?

Om du gräver 2,5–5 meter avlopp behöver du upp till en 2-3 tons grävmaskin – då räcker inte den minsta på 1 ton. I instruktionerna som följer med grävmaskinen finns även tydliga instruktioner om hur djupt du kan gräva.

På Hyra Gravemaskin Kristianstad prioriterar vi alltid säkerheten och kontrollerar vilken typ av skick maskinen du hyr är i innan du som kund kan hyra den av oss. Därför ska du bara hyra av seriösa hyresvärdar annars vet du inte vad du hyr – vilket kan vara farligt. Hyr minigrävare Kristianstad hos oss tryggt och säkert.

Var ärlig: Hur ofta läser du bruksanvisningen?

De är kanske inte universella med en ny mikro eller TV, men med en så kraftfull maskin som en minigrävare bör du ta det säkra före det osäkra – även om du är ganska van vid att köra innan. Har du ingen tidigare erfarenhet av grävning är det extra viktigt att läsa ordentligt och ta hjälp av oss  hos Hyra Minigravemaskine Lund om du är i minsta tvivel. Guiden innehåller alla restriktioner och tips på hur du bör agera när du hyr en minigrävare Kristianstad. Då kan du vara säker på att du har gjort ett bra jobb med förberedelserna.

Vanliga frågor till Hyr Grävmaskin:

Allt efter vilken bil du har, så kan du köra grävmaskinen med B-körkort. När du planerer att hyra av oss och är osäkert på hur du kan transportere grävmaskinen, hjälper vi dig. 

Ja, vi är ett företag som är fullt försäkrade, om det händer något med maskinen medans ni använder det, så är det bara självrisken som ni behöver att betala och ekstra arbetstimmar, som vår personal lägger på att köra fram och tillbaka till värkstad osv. 

Ja, hos oss kan du hyra grävmaskin med förare till fast timepris från 750kr eksklusive moms. 

Maskinen på service

Hej, just nu är det inte möjligt att boka maskinen, den är på reparation och vi inväntar reservdelar.