Hyra minigrävare helg billigt

Hyra minigrävare helg billigt

Hur mycket kostar det att hyra en minigrävmaskin helg eller en minigrävare under helgen? Hyreskostnaderna beror på storleken på minigrävaren och grävmaskinen du behöver och hur länge du kommer att behöva den. För en grävmaskin mellan 120 000 kr och 290 000 kr kan du räkna med att betala 1 500 kr per dag, 8 000 kr i veckan eller 25 000 kr i månaden. För en mellan kr 290 000 och kr 890,00 ökar priserna till kr 2 500 per dag. Du kan dock hyra en mingrävare helg billigare än så hos os. Kontakt oss för att hyra minigrävare helg billigt i hela Skåne. Hyr minigrävare helg i dessa områden;

Minigrävmaskin Kristianstad
– Minigrävmaskin Lund
– Minigrävmaskin Hörby
Minigrävmaskin Hässleholm

Vilken storlek på minigrävare behöver jag för mitt projekt i helgen?

Du måste ta hänsyn till flera faktorer som grävdjup, lyftkapacitet, budget, arbetsplats, motvikt, skopkapacitet och hydrauliska redskap när du väljer rätt minigrävare och grävmaskin för ditt helgjobb.

Grävmaskiner finns i tre generella storlekar:

– Mini- eller kompaktgrävmaskiner väger mindre än 1.5 ton och passar bra i små grävjobb, vilket gör dem idealiska för inomhusprojekt og trädgårdprojekt på helger.
– Midigrävmaskiner väger mellan 2 ton och 10 ton. Precis som minigrävare fungerar de bra i små utrymmen, men klarar även mer standardbyggnation och ger extra kraft om du behöver det.
– Standardgrävmaskiner kan väga från 10 ton till 45 ton. De används ofta för kommersiell konstruktion och kan hantera flera typer av verktygstillbehör.

Hyra minigrävare helg billigt också lördag och söndag

Vad är skillnaden mellan att hyra en grävmaskin och en minigrävare på en helg? 

Hyr en minigrävare helg som är mer manövrerbar och kan fungera på platser som en större grävmaskin inte kan, som överfulla arbetsplatser och parkeringsplatser. De fungerar även bra för mindre projekt som avloppsreparationer och vattenförsörjningsinstallationer. Minigrävare på helger t.ex. kan användas för uppgifter som sträcker sig från snöplogning och landskapsplanering till att gräva för simbassänger.

Standardgrävmaskiner, erbjuder mer kraft och extra räckvidd. De kan användas för grävning av diken, gruvdrift och större landskaps- eller byggprojekt. De är också kapabla att hantera flera verktyg och är väl lämpade för kommersiella bygguppgifter.

Vi hyr ut vår minigrävare på lördagar, söndagar och andra helgdagar t.ex. påsk och midsommar

Vi erbjuder levering och transport af minigrävare helger och andre lediga dagar. Vi håller altid fri och är altid på jobb, så att du kan hyra en minigrävare eller grävmaskin när det passar dig bäst!

Vanliga frågor till Hyr Grävmaskin:

Allt efter vilken bil du har, så kan du köra grävmaskinen med B-körkort. När du planerer att hyra av oss och är osäkert på hur du kan transportere grävmaskinen, hjälper vi dig. 

Ja, vi är ett företag som är fullt försäkrade, om det händer något med maskinen medans ni använder det, så är det bara självrisken som ni behöver att betala och ekstra arbetstimmar, som vår personal lägger på att köra fram och tillbaka till värkstad osv. 

Ja, hos oss kan du hyra grävmaskin med förare till fast timepris från 750kr eksklusive moms. 

Maskinen på service

Hej, just nu är det inte möjligt att boka maskinen, den är på reparation och vi inväntar reservdelar.